Magyar Darts Szövetség - Hungarian Darts Federation

28 Mar, 2024

Következő esemény:

  • Szabadidős engedély kiváltása

    Szabadidős engedély kiváltása

  • 1

Kövesdi Andrea jóvoltából első kézből olvashatunk pár információt az EDU Európa Bajnokságról. A szombati sikeres megérkezés után a válogatott és a népes magyar küldöttség megismerkedett a helyszínnel, és pár magyar játékos már meg is mérettette magát a Warm Up versenyszámokban. Azok részletes eredménylistája az alábbi linkeken tekinthetők meg.

Szombati versenyszámok és azok eredménylistája (megnyitás után ctrl+f billentyűkkel történhet a keresés):

Vasárnap a játék az Európa kupával kezdődött. A "B" kategóriában 3, a "C" kategóriában szintén 3 férfi, míg a hölgyek versenyében 2 csapat indult. Nagy örömünkre a B kategóriában két dobogós helyezést értek el a játékosok. A PSC csapata 3. a Budapest válogatott pedig első helyen végzett. A C kategória csapatai sajnos ebben az évben nem végeztek dobogós helyen, de minden csapat már az egyenes kieséses rendszerben búcsúzott a versenytől. A hölgyek versenyében a Club 501 csapata végzett a 7. helyen.

További vasárnapi versenyszámok eredménylistája (megnyitás után ctrl+f billentyűkkel történhet a keresés):

A képeket a Budapesti Darts Szövetség valamint Tóth Dóra facebook oldaláról mellékeltük.

Az első nap a megnyitó ünnepséggel zárult, melyről Ziegenhám Medárd élő bejelentkezései során követhettünk nyomon:

A mai napon (hétfőn) már a válogatott is megkezdte szereplését a vegyes párossal, melyről a következő napon számol be részletesen Kövesdi Andrea, soft szövetségi kapitány.