Magyar Darts Szövetség - Hungarian Darts Federation

19 Apr, 2024

Következő esemény:

  • Szabadidős engedély kiváltása

    Szabadidős engedély kiváltása

  • 1

A Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság IV. fordulóját Győrben rendeztük, szervezőként a Győri Darts Club SE lépett fel a sikeres pályázatuk után. A győri játékosok, segítők nem először rendeztek ilyen szintű versenyt, így az installáció felépítése, a vendégek, játékosok várása, fogadása, a verseny lebonyolítása, adminisztrációja nem okozott problémát.

A férfiak 256-os táblán, míg a hölgyek 32-es táblán rajtoltak el. A kiemeltek közül a 4. helyen kiemelt Lakatos Gergely (Smile DC) és Major Nándor (Kaposvári DK) búcsúzott a leghamarabb 128 között, majd Nagy Csaba (Soul DC) nem jutott tovább a 32-es főtáblán. A legjobb 16-ban tovább fogyatkoztak a kiemeltek, míg e mellett olyan férfiak bukkantak fel a legjobb 8-ban, akik ebben az évben idáig nem jutottak el. Izsák Gábor (DÖ-MIK DC) és Kaufmann Krisztián (Wing DC) megszerezte idei évi első érmüket. A döntőbe Kovács Patrik (Sport DC) és az előző forduló győztese Székely Pál (Police SE) jutott. A döntőt végül Székely Pál nyerte meg egy nem mindennapi színvonalú mérkőzésen (3-2, 3-0, 3-2). Pál 89,42-es míg Patrik 84,66-os átlagot ért el.

A hölgyeknél is borult néhány helyen a „papírforma”, hiszen a ranglista első Németh Éva (BAEC) a legjobb 16 között búcsúzott Filyó Tünde (Békéscsabai DSE) ellen, aki ebben a fordulóban megismételte a kiskőrösi teljesítményét egy harmadik hellyel. A 2. kiemeltet Csombok Krisztina (Smile DC) búcsúztatta, így ő is idei első érmét vihette haza. A döntőbe végül Pop Noémi Angéla (Agria Dragons DC) jutott Erdei Nórával (Prince of Darts), aki végül 7-2-es arányban megnyerte ezt a fordulót.

Férfiak részletes eredményei

Hölgyek részletes eredményei

Az V. forduló július 28-án Békéscsabán lesz! Mindenkinek kívánunk további hasznos felkészülést!