OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

MDSZ Hírlevél

Regisztráljon a feliratkozás előtt! Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Fórum Hozzászólások

Bejelentkezés


Írja be, amit lát:
Ezen a képen olyan torzított szöveg látható, ami a színek, a betűméret, a háttér, a szög kombinálásával megakadályozza a számítógépnek az olvasás automatizálását. Önnek meg kell ezt ismételnie az űrlap elküldéséhez Tipp: nyomja meg az Oldal újratöltése gombot a szöveg beírása előtt, ha nehezen olvashatók a képen látható karakterek
Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Administrator

Administrator

Online felhasználók

Hírszolgáltatás

Látogatók Száma

Toplisták

MediaCenter.hu
Google PageRank
Kezdőoldal

Steel Csapat Nemzeti Bajnokság PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Országos Csapat Bajnokság
2015. február 02. hétfő 21:21

A Steel Csapat Nemzeti Bajnokság is februárban startol, így a nevezések beérkezése után a Férfi III. osztály versenysorozatában 6 csoport került kialakításra, a területi elvek figyelembevételével.A csoportok győztesei kerülnek be az évadot záró rájátszásba.

A csoportB csoportC csoport
Wekerlei WizardsDunakeszi DCEBDE Harrows
Smile DC I.EBDE StingersCentrum Darts SE
EBDE DesszertSmile DC III.Sport DC III.
Hírös Hunok DC "B"Veresi Farkasok ISESmile DC II.D csoportE csoportF csoport
Szombathelyi DCHírös Hunok DC "A"Pécsi DC I.
Wings DCSzegedi BSEPécsi DC II.
ÚKDC KeszthelySzünet DCT 20 DC
Zalaegerszegi DE
Darányi DK I.


Darányi DK II.

A Férfi I. és II. osztály versenyének nyitó fordulójának Dömsöd ad otthont. Mindkét osztályban 8-8 csapat verseng a bajnokságban a címekért. Az alábbi csapatok a jogosultság szerint adták le nevezéseiket:

Férfi I. osztály: DÖ-MIK DC; Győri DC I.; Pestújhelyi SC I.; Soul DC I.; Sport DC I.; Sport-Hotel DC; Szünet DC I.; Vecsési SE

Férfi II. osztály: Győri DC II,; Hírös Hunok DC; Jászladányi Egyetértés SE; Soul DC II.; Sport DC II,; Szegedi BSE; Szolnoki Baglyok SE; Újpalotai KDC

 
Soft Csapat Nemzeti Bajnokság- Férfi II. osztály PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Országos Csapat Bajnokság
2015. február 02. hétfő 20:01

Vasárnap kerül lebonyolításra a Soft Csapat Nemzeti Bajnokság Férfi II. osztály versenye. A nevezők száma miatt 1 db 9 csapatos csoportban fognak megküzdeni a csapatok. A két alapszakasz forduló után az utolsó helyezett automatikusan kiesik a II. osztályból, és a döntő során az alsóházi rájátszás vesztesei szintén kiesők lesznek. A mai sorsolás után az alábbi sorszámot kapták a csapatok az első játéknapra:

1. Pestújhelyi SC II.
2. Aramis DC II.
3. Wekerlei 300-ak
4. EBDE Harrows
5. Soul DC II.
6. Dunakeszi DC
7. Aramis DC I.
8. Szombathelyi DC
9. Balatonszőlős SE


 
Soft Csapat Nemzeti Bajnokság- Női és Férfi I. osztály PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Országos Csapat Bajnokság
2015. február 02. hétfő 19:53

Szombaton megkezdődik a Soft Csapat Nemzeti Bajnokság, ahol a hétvége első napján a Férfi I. osztály 8 csapata és a Női bajnokság 4 csapata méri össze erejét. A játéknapra a csapatok sorszámát a szövetség irodájában a mai napon sorsoltuk ki:

Női:
1. Újpalotai KDC
2. Smile DC
3. Sport DC
4. Győri DC

Férfi I. osztály:
1. Vecsési SE
2. Sport DC
3. Soul DC I.
4. Újpalotai KDC
5. Győri DC
6. Veresi Farkasok ISE
7. Wekerlei Mészárosok
8. Pestújhelyi SC I.

 

 
Ihász Veronika és Nagy Csaba nyitotta legjobban az évet! PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Steel OB
2015. január 21. szerda 19:04

Új helyszínnel, rekord nevezéssel indult a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 2015. évi versenyévada, a Nyugati tér közelében található PRLMNT Rendezvényközpontban.
A női egyéni versenyre 17, míg a férfi egyéni versenyre 145 nevezés érkezett!

A hölgyek versenyében a regnáló bajnok, Ihász Veronika (Győri DC) sikerével zárult a verseny, melynek döntőjében talán az idei legnagyobb kihívóját, az Európa-bajnoki ezüstérmes Czipó Vivient (Sport DC) sikerült 7-3-ra legyőznie. A dobogó 3. fokára Kiss Viktória (Sport DC) és Wachter Nikolett (Győri DC) állhatott fel.

A férfiak küzdelmének egyik nagy kérdése volt, hogy a címvédő milyen formában érkezett a versenyre, illetve a sok év után elvesztett bajnoki cím visszaszerzésére tesz komoly kísérletet Bezezg Nándor. Ehhez képest Nándor számára a legjobb 8 között megálljt parancsolt a későbbi győztes, Nagy Csaba (Soul DC). Nagy Csaba a döntőben 3-1 arányú győzelmet aratott Takács Gábor (Pestújhelyi SC) ellen. A nap meglepetését mindenképpen Abonyi Ádám (Jászladányi ESE) szállította, aki hatalmas menetelését az elődöntőben fejezte be, ahol még Takács Gáborra is alaposan ráijesztett. A másik bronzérmes Mester Zoltán (Sport DC) lett, akinek több meccsnyila is volt az elődöntőben, de végül be kellett érnie a 3. hellyel.

A versenyből korábban kiesettek számára rendezett Lucky Looser versenyt Répás Zoltán (Sport DC) nyerte.

A friss ranglista elérhető a Frissítések között, míg a teljes táblarajz megtalálható: ITT     

 
Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 2015 - I. forduló PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Steel OB
2015. január 09. péntek 11:42

Nevezés leadása: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. vagy Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.  

 

 

 

 
Scott Mitchell és Lisa Ashton a BDO Világbajnok! PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - WDF hírek
2015. január 12. hétfő 13:26

Scott Mitchell győzelmével zárult a 2015. évi BDO Világbajnokság férfi versenye.
A döntőben egy roppant izgalmas, végig kiegyenlített csatában tudta Mitchell felülmúlni a szervezet legendáját, Martin Adams-et. A 7-6-os eredménnyel zárult finálé mindenképpen a BDO döntők klasszikusai közé került.

A hölgyek versenyében a tavalyi világbajnok Lisa Ashton tudott ismételni, miután a verseny során végigverte (kiemelés nélkül) a teljes kiemelt mezőnyt. Első körben Deta Hedman, majd Trina Gulliver volt az áldozat, az elődöntőben pedig  Sharon Prins sem tudta megállítani a címvédőt. A cím előtti utolsó akadályt a fiatal angol, Fallon Sherrock jelentette, de Lisa ellenállhatatlan volt a torna során, így címvédésre került sor.

A "Tovább" gombra kattintva megtekinthető a két döntő statisztikája (Forrás: PDC Hungarian Fan Club)

 
BDO Világbajnokság 2015 PDF Nyomtatás E-mail
Portál Hírek - Portál hírek
2015. január 05. hétfő 16:51

 

Január 3-án indult és január 11-én a döntővel zárul le a 2015. évi BDO Világbajnokság. A versenyről a Eurosport csatorna folyamatosan közvetít, így a magyar nézők a PDC VB után sem maradnak darts nélkül!

A Világbajnokságról információkat, eredményeket ITT lehet elérni.

A magyar darts versenyzők a BDO ászai, Scott Waites, Martin Adams, Tony O'Shea, Scott Mitchell, Lisa Ashton, Anastasia Dobromyslova mellett sok ismerős arccal találkozhatnak! Remco van Eijden (NED) nyert már Hungarian Opent, Karel Sedlacek (CZE) minden évben vendég a Badacsony Kupán, Casey Gallagher pedig a 2013-as keszthelyi Ifjúsági EB-n nyert meg mindent, amit lehetett.

Jó szurkolást mindenkinek, és Török László valamint Bereczki Béla szakkommentálásával a TV-ben is élvezhető ez a nagyszerű sportesemény!

 
Gary Anderson lett a 2015. évi PDC Világbajnok! PDF Nyomtatás E-mail
Portál Hírek - Portál hírek
2015. január 05. hétfő 16:32

 

Gary Anderson lett a 2015. évi PDC Világbajnokság győztese, miután 7-6 arányban legyőzte a sportág legendáját, Phil Taylort.
Fantasztikus színvonalú döntőt produkált a két sportember, a mérkőzés roppant izgalmas, fordulatokban, fordulópontokban bővelkedett. Phil Taylor még a 9 nyilas legre is rádobott, de 8 tripla után a dupla 12-t elhibázta. A skót minden hibát könyörtelenül kihasznált, bár sokat küzdött a kipattanó nyilaktól, így is szenzációs formát mutatott, és szerezte meg a győzelmet.

 
Ma kezdődik a PDC Világbajnokság!! PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Közérdekű hírek
2014. december 18. csütörtök 18:05

 

Hát elkezdődik az, amire a sok rajongó már lassan egy éve vár! Vajon megőrzi-e a trónt Michael van Gerwen? Esetleg Phil Taylor visszaveszi tőle? Talán új bajnokot avatunk?
Ezekre a kérdésekre mind választ kapunk, mindössze annyit kell tenni, hogy 2014. december 18. és 2015. január 4 között figyelemmel kísérjük a William Hill World Darts Championship eseményeit!

A Sport TV-nek köszönhetően a magyar nézők folyamatos magyar kommentárral követhetik a versenyt, és az első kör pár meccsét kivéve, mindent élőben!

A PDC Hungarian Fan Club Facebook oldalán állandó ügyeletben várják az adminok a kérdéseket, és élőben lehet böngészni a statisztikákat is: ITT      

Szintén a PDC Hungarian Fan Club jóvoltából NYEREMÉNYJÁTÉK lesz minden közvetítési napon! A képernyőn követhető napokon csak egy kérdésre kell helyesen válaszolni, és máris egy tábla, valamint egy nyílkészlet találhat gazdára, a főnyeremény pedig nem más, mint egy HP Pavilion X2 noteszgép
A nyereményjáték ITT található!!!

 
Közlemény! PDF Nyomtatás E-mail
MDSZ hírek - Közérdekű hírek
2014. december 17. szerda 14:38

A Magyar Darts Szövetség és az OTP Fáy András Alapítvány szakmai együttműködési szerződést kötött.
Élő Norbert Elnök Úr által kezdeményezett tárgyalások végeredményeként a szövetség és az alapítvány által működtetett O.K. Központ egy olyan oktatási modul kidolgozásába kezd, melynek a Székely Pál által kifejlesztett Darts Matek szoftver és a darts , mint kipróbálható sport is a része lesz. Egy olyan oktatási terem kerül kialakításra, ahol a programban részt vevő (évente közel 20-25.000) diákok, mind a Darts Matek, mind a Darts Sport előnyeit kiélvezhetik, matematikai képességeiket fejleszthetik. A közös program elősegítheti, hogy a diákok, a matematika alapjait játékos módon elsajátítva, a pénzügyi területen is könnyebben boldoguljanak.
Az O.K. Központban szervezett iskolai csoportokat és egyénileg bejelentkező gyerekeket is a pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismeretek bővítésére ösztönöznek, a központ oktatási szakmai programja alapján.
Bízunk benne, hogy egy gyümölcsöző kapcsolat alakul ki a két szervezet között!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 113 - 126 / 1041

Advertisement

K?sz?tette JoomlaProgramoz?s Tárhelyünket a JoomlaTárhely biztosítja!
Copyright © 2006 Magyar Dats Szövetség Minden jog fenntartva!

google